Studie & Loopbaan

Unitas S.R. is een studentengezelligheidsvereniging in Utrecht die zich buiten vele leuke activiteiten ook richt op studie en carrièremogelijkheden voor haar leden.

Studeren en studiepunten binnenhalen zijn voorwaarden om lid te worden van onze vereniging en staan bij ons hoog in het vaandel. Studeren staat tijdens je studententijd op nummer één. De Acquisitie- en carrièrecommissie ondersteunt haar leden hierin op verschillende manieren:

- Mentorplan voor eerstejaars leden
- Talentpool voor slimme en gemotiveerde studenten
- Vacaturebank met stages, vacatures en bijbanen
- Bedrijvendiner
- Inhouse-dagen
- Workshops en lezingen
- Netwerk borrels

Unitas S.R. is constant bezig met het zoeken naar nieuwe mogelijke samenwerkingen met bedrijven op dit vlak. Zo zijn er al talloze nieuwe samenwerkingen ontstaan en werkt Unitas S.R. mee aan de toekomst van haar leden! Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u terecht op www.usr.nl/zakelijk. U kunt ook contact opnemen met de Acquisitie- en carrièrecommissie via accie@usr.nl.